A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Велика Павлівка – моє рідне село! Моя добра, мала Батьківщина!

Дата: 26.08.2021 14:40
Кількість переглядів: 449

У суботу, 21 серпня, відбулось урочисте святкування Дня села Велика Павлівка. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише переглянути концертну програму, але й відпочити, поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Павлівчани радо зустрічали гостей на просторому подвір’ї. На стадіоні відбувся  матч між командами: ФК «Ніка» та ФК «Бобрик».

Розпочала свято ведуча Шпигоцька Л.П., яка привітала односельців і далі вела святкову програму.  Із теплими словами привітань до жителів звернувся староста Великопавлівського старостинського округу Ярослав Переятенець, який щиро привітав усіх присутніх:»День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб наше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще. Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій». До вітального слова приєдналася  заступник міського голови Альона Олексіївна Кришталь.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували: вокальний ансамбль дівчат «Клуб Еліта», Іванна Тихоненко, Наталія Калатура, Зоряна Олещенко, вихованці гуртка з англійської мови під керівництвом Євгенії Міхальової, вокальний ансамбль «Берегиня», Марія Яременко, Юлія Московець, Ліза Брилькова, Дарія Скрипник, Дарина Фурса, Сніжана Дуденко, Альона Швець, Аня Козак.

Доброю традицією на святах є привітання ювілярів та нагородження мешканців села подарунками від міської ради. Так, у номінації «Найстарші жителі села» їх отримали Мотрона Шпигоцька, Олександра Фенько, Олена Бугаєнко, Пелагія Карась, Катерина Іванюта, Ілля Кишкар, Євдокія Литвиненко, Петро Фенько, Ганна Гусак, Галина Дядченко; у номінації «Наймолодші жителі села» - Олександр Масюта, Єва Козак, Анна Сергеєва, Мілана Грецька, Софія Пилипенко; «золоті» ювіляри -  Олексій та Олена Кишкарі, Віктор та Олена Лисенки, Володимир та Євдокія Касяни, Григорій та Ольга Яненки, Михайло та Олена Паламаренки, Микола та Катерина Семенови, а ще, подружжя в яких у цьому році діамантове весілля це – Федір та Наталія Кусови. Не оминули цього дня і іменинників, а саме: Олександр Калініченко, Олена Лисенко, Юлія  Непогодіна, Олександр Сухар, Ганна Хаврат.

Усі  привітання супроводжувалися чудовими піснями та музичними композиціями. Кожен виступ викликав у глядачів бурю веселих і позитивних емоцій та бурхливі оплески. Високий рівень виконавської майстерності в поєднанні з природним талантом демонстрували учасники художньої самодіяльності Великопавлівського СБК, даруючи свої музичні вітання. Павлівчани привітно зустріли гостей із Зіньківського територіального центру, які вітали з святом душевними та жартівливими музичними композиціями. Всіх присутніх вразив виступ Великопавлівського народного самодіяльного духового оркестру під керівництвом Пилипенка О.О. та гурт Троїстих музик під керівництвом Петренка М. В.

По завершенню концертної програми на всіх чекала смачна польова каша, шашлики. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватися біля святкових і гарно оформлених фотозон. Малеча гарно проводила час на дитячій галявині, де були розміщені батути, гірки, машинки, попкорн.

А на завершення свято продовжилося запальною дискотекою від Володимира Горобця. Щиро вдячні всім, жителям села за теплу атмосферу, активну участь у святкуванні, а спонсорам – за фінансову та організаційну підтримку. Це свято вже стало гарною традицією, яка збирає у дружнє коло всіх односельчан. Тож нехай і надалі процвітає наше село. Народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, жителі села, будемо робити все від нас залежне, аби наше село жило і процвітало.

Бібліотекар Великопавлівської сільської бібліотеки філії №9

Церковна А. Ю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора