Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Минулої п’ятниці святкували День села Тарасівка

Дата: 25.08.2021 14:02
Кількість переглядів: 327

Із святом односельців та гостей привітала заступниця міського голови Альона Кришталь, побажавши всім присутнім щастя, здоров’я, тепла і достатку кожній родині та мирного неба над головою.

Село Тарасівка – квітуче й красиве. Але справжньою окрасою його є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, та спільні зусилля кожного і створюють неповторний образ, зберігається історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів: працелюбних, добрих і чесних людей. Це – працівники школи, дитячого садочка, ФАПу та поштового відділення, яким під час свята була висловлена щира подяка за їх працю.

Також на святі вітали найменших та найстарших мешканців, вітали багатодітні родини, подружжя, які прожили разом багато років.

Під час святкового заходу місцеві аматори та духовий оркестр Тарасівського СК дарували чудові пісні та гарний настрій, всім присутнім.

Після закінчення концертної програми частини свято продовжилось запальною дискотекою під живу музику, всіх пригощали безкоштовною юшкою. Працювали дитячі атракціони: гірки, батути, машинки, поп-корн та солодка вата.

Усі присутні мали змогу насолодитись виставками та виробами від майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

На святі панувала атмосфера доброзичливості, святковості та душевного спокою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора