A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відсвяткували День села у співучому українському селі Новоселівка

Дата: 25.08.2021 13:55
Кількість переглядів: 357

Саме в День Незалежності України, аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села, на радість дітям та внукам за доброю традицією село Новоселівка Зіньківської територіальної громади відсвяткувало свій День народження.

Привітати співуче село та його жителів завітали міський голова Сергій Максименко, депутат Зіньківської міської ради, начальник відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення виконавчого комітету міської ради, Людмила Кімлик-Яроха та староста Новоселівського старостинського округу Василь Міхеєв. Вони побажали всім присутнім щастя та миру, а також відмітили, що святкування Дня села має велику значимість, адже такі свята єднають усіх жителів села та сіл-сусідів, оскільки всіх нас пов’язує спільне минуле, сьогодення та майбутнє.

На святі привітали родини, в яких цього року народилися немовлята, серед них – Олександра Гаврільєва, Еліна Калин, Сніжана Попадич, Надія Бабаєва, Дарина Коростіленко, Олександра Гудзь, Аліса Володарець, Мілана Нечаєва, Єва Шпірна та Михайло Заїка. Всім дітям було вручено подарунки від міської ради. Варто зазначити, що Новоселівка стала рекордсменом 2021 року по кількості малечі в Зіньківській громаді.

У Новоселівці багато мальовничих дворів, які роблять село щн гарнішим. Але є такі господарі, які особливу увагу приділяють своїм квітникам. Тож на святі подяками старости села відзначені: Надія Романко, Тетяна Стеценко, Наталія Синьович, Оксана Коростіленко, Тетяна Коростіленко, Наталія Коростіленко, Володимир Малимоненко, Юлія Коростіленко, Надія Півень, Надія Матяшевська, Галина Алєксєєва, Марія Бутко, Наталія Стеценко, Наталія Суткова, Ганна Шевченко, Мар’яна Шпірна, Іванна Шпірна, Людмила Лавріненко, Лариса Півень, Галина Калина, Ганна Кожевник, Ніна Нечаєва та Людмила Романко.

Новоселівці – люди працьовиті, доброзичливі та щирі. Але є ті, хто надихає своїми вчинками інших. На святі вручили подарунки Миколі Кожевнику, Григорію Шпірному та Тетяні Карпець.

30 років тому у виконавчому комітеті Новоселівської сільської ради зареєстрували свій шлюб подружжя Шпірних, тож у ювілейну річницю їх весілля, 24 серпня, їм було вручено подарунок від міської ради.

Наприкінці концертної програми, яку підготували артисти та аматори Новоселівського сільського клубу, організатори висловили щирі слова подяки керівникам підприємств, які надали матеріальну допомогу для проведення свята: Валерію Капленку, Івану Заїці та Олегу Бровку.

Біля сільського клубу було організовано розважальну зону для дітей, в приміщенні – яскраву фотозону.

Всі бажаючі могли скуштувати смачну новоселівську козацьку кашу та взяти участь у безпрограшній лотереї.

Свято закінчилось святковою дискотекою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора