A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Шилівці урочисто відзначили 30-річчя Незалежності України

Дата: 24.08.2021 16:00
Кількість переглядів: 270

Урочистості розпочалися із покладання квітів до пам’ятника та обеліска воїнам, які загинули при визволенні сіл Шилівського старостинського округу в роки Другої Світової війни.

Святковою ходою центральними вулицями Шилівки із прапором України та жовто-блакитними повітряними кульками сьогодні пройшли учасники флешмобу.

Захід продовжився біля сільського клубу, де організатори (завідуюча сільського клубу Тамара Кащенко, художній керівник Олена Ященко, бібліотекар Олександра Влох та староста Шилівського старостату Віра Кімлик) та всі присутні в ході цікавого спілкування поговорили про народні символи України: вишиванки та вишиті рушники, дуба, вербу та калину, особливу увагу приділили запашному короваю.

Переглянули в бібліотеці виставку книг «Одну Батьківщину ми маємо, її Україною називаємо». Із рушників зробили слово «МИР», а потім кілька яскравих світлин в пам’ять про визначний день.

Бібліотекар Олександра Влох та завідуюча сільського клубу Тамара Кащенко провели вікторину «Крок за кроком – Україні 30 років!», яка викликала масу позитивних емоцій як у дітей, так і в дорослих.

Найважливіше, що змалечку в душі підростаючого покоління зростає любов до рідної Батьківщини, адже для того, щоб будувати достойне майбутнє нашої держави, потрібно знати її славне багате минуле. Наприкінці свята вся малеча отримала солодкі подарунки. Що може бути краще, аніж щасливі діти та щира радість у їхніх очах?

Організатори заходу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора