A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Шилівці власними зусиллями креативно розмалювали зупинку

Дата: 24.08.2021 14:41
Кількість переглядів: 284

Автобусні зупинки, оздоблені мозаїкою, споруджувалися по Україні в 60-80-х роках минулого століття. Така зупинка збереглася і в Шилівському старостинському окрузі Зіньківської територіальної громади. Звичайно, з роками мозаїка пошкодилась, а деякі її фрагменти навіть повипадали. Тож місцева зупинка, що розташована в самому серці села, потребувала певної реставрації.

Тож напередодні Дня села та національних свят – Дня Прапора й Дня Незалежності України силами двох небайдужих місцевих жительок – Марії Павленко та Ірини Крутікової вдалося гарно оздобити шилівську зупинку, на якій тепер майорять яскраві квіти соняхів, маку та волошок.
«Колективна робота наших землячок тепер зачаровує погляди шилівчан та всіх, хто проїжджає через наше село, адже яскраво розмальована квітчастими узорами зупинка не може залишитися непоміченою. Від себе особисто та від імені всіх наших жителів щиро дякую Марії та Ірині за проявлені ініціативу та креативність, за роботу на благо рідного села. Відрадно, що серед нашої молоді є такі люди.» — із захопленням ділиться емоціями староста села Віра Кімлик.

Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора