A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Зінькові та Зіньківській громаді відбувся ряд заходів по відзначенню Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2021 12:25
Кількість переглядів: 439

Є дата, яка виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення і майбутнє - День Незалежності України. Це день, коли ми відчуваємо, що горді за нашу країну, що нас багато та ми незламні, незважаючи на будь-які перешкоди.

24 серпня представники міської влади, військові, волонтери, жителі Зіньківської громади зібралися разом на урочистому мітингу, присвяченому Дню Незалежності України, який відбувся біля пам`ятника Тарасу Шевченку.

Привітав із державним святом усіх присутніх міський голова Сергій Максименко:

«Сьогодні для кожного з нас особливий день – День народження нашої Батьківщини. З нагоди свята бажаю всім Божого благословення для розбудови рідної держави. Ми повинні пам'ятати ту високу ціну, яку наш народ заплатив за право бути незалежними. І сьогодні військові на сході України тримають фронт, щоб ми тут, на Зіньківщині, могли в мирі відзначати це свято».

Сергій Миколайович надав слово для привітання голові ГО «Ветерани АТО Зіньківщини» Павлу Омельченку та голові ради ветеранів Володимиру Прислонському.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто поліг за волю й незалежність України в різні часи; воїнів, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на Сході України.

Керівництво міської ради, працівники відділів виконавчого комітету, депутати, представники трудових колективів підприємств та громадських організацій поклали квіти до пам’ятника Кобзаря, на Меморіалі Вічної Слави, до могил загиблих учасників АТО та меморіальних дошок м.Зінькова і с.Дейкалівки.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора