A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проценківський старостат відсвяткував День села

Дата: 23.08.2021 17:10
Кількість переглядів: 1114

22 серпня відзначили дні сіл Проценки, Дуб’яги, Ступки. Свято розпочалося з розважальної програми для найменших жителів Проценківського старостату, де кожен малюк мав змогу пострибати на батуті, горках та поласувати смаколиками. На свято завітала заступниця міського голови Альона Кришталь, яка привітала усіх присутніх зі святом та побажала їм щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою. Староста Валентина Хрипко та представниця ради ветеранів Валентина Вовк також привітали всіх зі святом села та 30-ю річницею Незалежності України. Зазначили, що успіхи села перш за все залежать від заслуг його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей.

У ході концертної програми були відзначені подарунками та квітами від міської ради найстарші жителі сіл - Ганна Беззуб, Ганна Пархоменко (с.Проценки), Ганна Вовк, Іван Гаген, Ганна Михайлусенко (с.Ступки), Ганна Окань, Наталка Яковченко (с.Дуб'яги); іменинниця Євдокія Луценко (с.Проценки); наймолодші жителі - Карина Прокопенко, Марія Власенко, Абу Роман Зейда, Соломія Козидуб, Вікторія Рудько, Злата Маньківська; родини, які прожили в шлюбі більше 50 років - Петра та Ольги Дахнів, Олексія та Марії Рябець, Петра та Віри Хмари, Олексія та Анастасії Удовиченко, Миколи та Антоніни Юрченко, Михайла та Ганни Юрченко, Івана та Парасковії Гапон, Миколи та Ольги Захарченко, Івана та Тетяни Гаген, Григорія та Любові Северин, Григорія та Ольги Хорошун.

Також були відзначені грамотами міської ради медичні працівники місцевих ФАПів - Таїсія Трикоз, Ольга Кеда, Надія Якименко.

Не залишились поза увагою і матері-героїні - Віра Дахно, Ганна Кеда, Марія Линник, Тетяна Моденінова, Віра Потакевич, Марія Рябець, Антоніна Юрченко.

Відзначено учасників АТО: Сергія Дахна, Руслана Зеленського, Андрія Ковальчука, Євгена Павленко, Вячеслава Хорошуна, Олексія Шила, Мар'яна Цюркало, Андрія Власова, Дмитра Бурлаку, Валерія Богомола, Анатолія Хрипка, Ігора Чепігу. Після урочистостей, відбувся святковий концерт за участю аматорів народної творчості сільських клубів. Усі бажаючи мали змогу поринути в історичний простір кінця 19 - 20 століття, переглянути відеоролік з історії свого краю та згадати своїх предків. Любителі спортивних заходів відчули азарт від перегляду футбольного матчу між командами с. Ступки та с. Проценки. Кожен охочий житель цього дня випробував свою вдачу у безпрограшній лотереї, поласував смаколиками. Тематичні фотозони заманювали своєю красою та атмосферою святковості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора