A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

День села Удовиченки

Дата: 20.08.2021 10:11
Кількість переглядів: 408

Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Сонячного святкового дня, 19 серпня, завітало свято в Удовиченки.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста Іван Удовиченко. Вітаючи односельчан зі святом, він подякував тим людям, які небайдужі до проблем села та беруть активну участь у ньому. Також побажав усім односельцям міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе та свої можливості.

У цей день на свято завітала начальник відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення Людмила Кімлик-Яроха. Вона привітала всіх присутніх з Днем села, з прийдешнім святом Дня Державного Прапора та відзначенням 30-ї річниці Незалежності України, підкреслила, що щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Разом з вами ми будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще".

Після вітальних слів найстаршій жительці села Євдокії Іванівні Удовиченко вручили подарунок та квіти від міської ради. Був відзначений іменник Михайло Браїлко, а також наймолодший житель села - Ілля Дуплій. Привітали ветерана освітянської ниви Галину Миколаївну Горопашну, яка понад 50 років навчала та виховувала багатьох мешканців села. Щирі слова в свою адресу почули всі, хто долучився до створення святкової атмосфери свята.

Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували артисти Полтавської обласної філармонії. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім мешканцям села гарного настрою. Цей подарунок для односельців організував директор АФ "Перемога" Михайло Силка, який по завершенню концерта привітав усіх присутніх зі Святом села, подякував артистам за чудовий спів та цікаву концертну програму.

До уваги удовичан та гостей свята були представлені різноманітні виставки, фотозони. Присутніх пригощали кулішем, пирогами, які приготували господині Удовиченок. Розвагою для наймолодших гостів свята стали солодка вата, попкорн стрибки на батутах. І все це створювало атмосферу святковості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора