Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вітали ювілярку в Бобрівнику!

Дата: 18.08.2021 11:06
Кількість переглядів: 418

15 серпня 2021 року свій 90-річний ювілей  святкувала жителька села Бобрівник – Юрченко Ганна Миколаївна.

Життєвий шлях ювілярки був не з легких. Доводилося і голодувати, і тяжко працювати.

Ганна Миколаївна народилася в с. Руденки Зіньківського району Полтавської області в далекому 1931 році в багатодітній родині. Рано залишилася без батьківської турботи, батька забрала війна.

Закінчила місцеву школу, де і здобула основні знання. Свою трудову діяльність розпочала в с. Удовиченки  в місцевому колгоспі різноробочою. Доводилося кожного дня долати не малу відстань щоб дістатися  до місця роботи. Потім була завербована в Донбас, де довелося тяжко працювати на будівництві. Пропрацювавши 45 років на трудовій ниві, вийшла на заслужений відпочинок. Разом з чоловіком ростили сина, будували дім. Окрім сина має ще й двоє онуків. За свої 90 пережила ювілярка чимало: все своє життя присвятила  сім'ї та роботі.

На даний час Ганна Миколаївна проживає сама, але близькі та рідні не забувають про неї, оточуючи її своєю турботою та увагою.

Такий ювілей — дуже важлива і значима подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Довгожителі – це жива історія нашого краю з життєвою мудрістю, багатим досвідом, незламними рисами характеру перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови.

За дорученням міського голови Сергія Максименка староста Тарасівського старостату Олена Ващук вітала ювілярку квітами та подарунками, бажала міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, Божого благословення, щоб кожен день дарував радість і позитивні емоції.

Сама ж іменинниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.

                                                                 

                                                                  Староста Тарасівського старостинського округу

Олена Ващук

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора