A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відсвяткували День села Артелярщина

Дата: 14.08.2021 12:08
Кількість переглядів: 482

Кожен населений пункт Зіньківської громади має свою історію, видатних та працьовитих односельчан і чудовою нагодою згадати цю історію та відзначити поважних людей та їх здобутки за рік є відзначення Дня села.

Так, 13 серпня своїх земляків та гостей радо зустрічало маленьке, але затишне та впорядковане село Артелярщина Покровського старостинського округу.

Із теплими словами привітань до присутніх звернулися заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Альона Кришталь, староста Покровського старостату Олександр Скрипник, керуючий відділенням СТОВ «Говтва» Віталій Нелюба та адміністратор ЦНАПу, «права рука» старости Світлана Манойло. Вони подякували тим людям, які небайдужі до проблем цього населеного пункту та беруть активну участь у житті рідного села. Побажали Артелярщині розквіту, а її жителям – міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе та свої можливості.

Артелярщина горда своїми жителями, сильна своїми трударями. Тож на святі вшанували найстарших та наймудріших людей, які є гордістю сільської родини, це – Ганна Андріївна Патенко, Василь Іванович Визір, Михайло Федорович Кисіль, Катерина Яківна Ткаленко, Ганна Антонівна Тесля, Ганна Йосипівна Бедюх.

Село живе, коли в ньому народжуються дітки. Тож на святі привітали наймолодших жителів – Емілію Визір і Женю Визіра та їх родини. Найстаршим і наймолодшим жителям Артелярщини було вручено подарунки від міської ради.

Велопробіг дружності, мотопробіг єдності, смачна артелярщинська каша, святковий концерт за участі артистів комунального закладу «Міський будинок культури» Зіньківської міської ради та лотерея, вручення цінних подарунків для спортсменів села від міської ради та СТОВ «Говтва», троїсті музики, розваги для дітей, креативні фотозони, фаєр-шоу та дискотека – все це можна було побачити та відчути, поринувши в атмосферу свята, яке вдалося провести завдяки організаторам та небайдужим жителям. Свято закінчувалось, але людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в мальовниче село Артелярщина.

         

         Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора