A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Із ювілеєм!

Дата: 13.08.2021 11:16
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

9 серпня цього року відзначив свій 65-річний день народження житель села Удовиченки - Удовиченко Олексій Іванович. Важка доля випала йому ще з юних літ. Закінчивши місцеву школу, навчався в Зіньківському професійно-технічному училищі №1, де здобував професію механізатора.
Під час літніх канікул в 1972 році як і багато його однокурсників добровільно поїхав збирати урожай на цілинних землях Казахстану.
При поверненні додому автомобіль, в якому їхали юні механізатори з Зіньківщини попав в аварію. Не всім пощастило вижити, зазнав тяжких травм і 16-річний Олексій.
Дні і ночі лікарі боролися за його життя. Тільки на сьомий день до нього повернулася свідомість. Дякуючи Богу та лікарям, це страхіття вдалося йому пережити.
Після служби в армії, повернувся в рідне село, одружується, має двох синів, онуків. Все життя, аж до виходу на заслужений відпочинок пропрацював в місцевому господарстві ПОСП А/р "Перемога" спочатку трактористом, потім фуражиром на МТФ, конюхом.
Де б не працював Олексій Удовиченко, він завжди сумлінно і добросовісно ставився до своєї роботи, допомагав усім односельцям і тим, хто потребував його допомоги.
Рідні, друзі,сусіди, односельці щиро вітають його з днем народження, бажають аби здоров’я ніколи не підводило, затишку в оселі, щоб близькі люди, діти, онуки радували його своєю турботою та увагою. Більше світлих і радісних днів тобі, Олексію Івановичу!

 


Удовиченківський староста Іван Удовиченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора