A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Святкували День села Сиверинівка

Дата: 09.08.2021 08:31
Кількість переглядів: 913

6 серпня свої обійми відкрили мешканці села Сиверинівка, які радо зустрічали гостей з усіх куточків Зіньківської територіальної громади. Особливу увагу, звичайно ж, приділяли усім, хто народився і виріс, хто нині живе і працює тут.

Без сумніву, всі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів села, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.

Усіх присутніх з Днем народження села Сиверинівка привітав перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Геннадій Хорошун. Він висловив слова глибокої вдячності усім, хто вніс вклад у розвиток села. Особливі слова подяки адресував людям старшого покоління, чиї мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим поколінням нащадків підтримувати славетні традиції свого народу! Побажав усім присутнім добра та щастя, родинного затишку у оселях, мирного неба, благополуччя та достатку, успіхів в усіх починаннях!

Для своїх земляків та гостей свята працівники та аматори Сиверинівського будинку культури подарували святковий концерт, який заряджав позитивними емоціями та дарував присутнім відчуття тепла та родинного затишку.

Цього року у три родини із Сиверинівки лелека приніс малюків – Крістіана Ладея, Артема Мурмилу та Іллю Жолоба, яким на святі було вручено подарунки від міської ради.

Усім достеменно відомо, що без минулого – немає майбутнього. Сиверинівка пишається мудрими й досвіченими людьми, тож на святі щирі слова лунали на адресу найстаршої жительки – Ганни Степанівни Пащенко, якій нещодавно виповнилося 92 роки.

Упродовж свята панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.

Після урочистої частини на гостей та жителів села чекала смачна польова каша, а наймолодших – веселі розваги.

Завершилося свято запальними танцями та святковим салютом.

Тож нехай і надалі Сиверинівка процвітає, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора