A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Іван Гришко: «Матері – то святе!»

Дата: 06.08.2021 11:48
Кількість переглядів: 385

Щороку працівники сільської ради, а тепер старостату впорядковують сільське кладовище, скошують траву та доглядають за могилами тих людей, родичі яких виїхали за межі села й не мають змоги приїжджати, або тих, у яких не лишилося зовсім нікого, хто міг би  попіклуватися про місце, де похована рідня.

Похилилися, почали руйнуватися з роками, на жаль, і пам’ятники та хрести на могилах матерів наших письменників-земляків похилилися, а гробнички стали ледь помітними.

За допомогою в придбанні пам’ятників Ганні Михайлівні Тютюнник та Ївзі Федотівні Буденній ми звернулися до депутата Полтавської обласної ради Івана Гришка. Почувши наше прохання Іван Іванович відповів: «Матері – то святе!» - і надав Шилівському старостинському округу грошову допомогу на придбання пам’ятників матерям братів-письменників.

У вівторок, 3 серпня, силами місцевих жителів В. О. Рябця та С. М. Костирко було встановлено пам’ятники на могилах матерів шилівських братів-письменників.

Від себе особисто й від імені всіх жителів нашого старостату висловлюю Вам, шановний Іване Івановичу, щиру вдячність за Вашу людяність, доброту, щедрість та безкорисливість.

Добрі справи не залишаються непоміченими. Тож нехай Ваші доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і якомога більше тепла на Вашому життєвому шляху. Божого благословіння Вам в усіх починаннях!

Староста Шилівського старостинського округу Віра Кімлик

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора