A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проведено засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації

Дата: 04.08.2021 18:06
Кількість переглядів: 445

Сьогодні відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19 на території Зіньківської громади. Засідання вів перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації Геннадій Хорошун.

Штаб розглянув такі питання:

1. Про затвердження персонального складу штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19 на території Зіньківської громади (інформував завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи Віталій Суконька).

2. Про епідемічну ситуацію на території Зіньківської територіальної громади в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та хід вакцинації COVID-19 на території Зіньківської громади (інформували директор КНП «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрій Рись та виконуюча обов’язки завідувача Зіньківського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної  установи «Полтавський  обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Нестеренко).

3. Про забезпечення подачею кисню стаціонарних ліжок, визначених для боротьби з COVID-19 у КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» та  розгортання госпітальної бази на території Зіньківської територіальної громади, (інформував т.в.о. директора КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Запорожченко Олександр Володимирович).

4. Про роботу тимчасової комісії  з проведення контролю виконання заходів з дотримання карантинних вимог на території Зіньківської територіальної громади в місцях масового скупчення людей (інформував  начальник Зіньківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Станіслав Мороз С.М.).

На засіданні розпорядженням керівника робіт №5 від 04.08.2021 року начальником штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації було призначено т.в.о. директора КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Запорожченка Олександра Володимировича.

Наприкінці засідання надано доручення активізувати роботу тимчасової комісії з проведення контролю виконання заходів з дотриманням карантинних вимог на території Зіньківської територіальної громади; з метою проведення роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, розважальної діяльності, надання послуг громадського харчування тощо.

 

Сектор з питань цивільного захисту та оборони

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора