A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася перша робоча зустріч т.в.о. директора КНП «Зіньківська МЦЛ» Олександра Запорожченка з представниками Зіньківської міської та Опішнянської селищної рад

Дата: 04.08.2021 17:46
Кількість переглядів: 367

Сьогодні на базі Опішнянської лікарні відбулася перша робоча зустріч тимчасово виконуючого обов’язки директора КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» Олександра Запорожченка з представниками Зіньківської міської та Опішнянської селищної рад.

Участь у роботі взяли: заступники Зіньківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Тесля та Альона Кришталь, Опішнянський селищний голова Микола Різник та його заступник Теймур Мустафаєв.

Обговорили ряд важливих питань, серед яких алгоритми дій для ефективності подальшої роботи інфекційного та терапевтичного відділень та стан фінансового забезпечення КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» тощо.

«Влада не стоїть осторонь, адже спільна відповідальність та взаємодія буде запорукою надання належної медичної допомоги жителям як Зіньківської, так і Опішнянської територіальних громад.» - зазначили представники Зіньківської міської ради.

Такі робочі зустрічі проводитимуться систематично.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора