Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 03.08.2021 09:19
Кількість переглядів: 416

30 липня відбулося засідання виконавчого комітету Зіньківської міської ради, на якому розглянули низку важливих для громади питань.

Так, члени виконкому підтримали проект рішення про затвердження протоколу конкурсної комісії № 1 від 27 липня 2021 року щодо визначення виконавця по наданню послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Зіньківської територіальної громади та визначено міське комунальне підприємство «Зіньківський комунгосп» Зіньківської міської ради переможцем конкурсу з надання послуг по вивезенню твердих побутових відходів на території Зіньківської територіальної громади, а також прийнято рішенням про укладання договору між Зіньківською міською радою та міським комунальним підприємством «Зіньківський комунгосп» Зіньківської міської ради на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Зіньківської територіальної громади терміном на 5 років.

На засіданні конкурсної комісії було розглянуто подані документи від двох учасників конкурсу по наданню послуг з вивезення твердих побутових відходів – МКП «Зіньківський комунгосп» та ПрАТ «АТП-15339». Пропозиції по вартості послуг за метр кубічний у ПрАТ « АТП-15339» становлять 72 грн. 23 коп., у МКП « Зіньківський комунгосп» - 84грн. 50 коп.

Чому ж таки надано перевагу МКП «Зіньківський комунгосп»? А тому, що дане підприємство виконало всі умови по наданню документації до конкурсної комісії та надало повний пакет документів, визначений умовами конкурсу, а також має ряд переваг, зокрема, парк спеціалізованої техніки на вивезення побутових відходів, який налічує шість одиниць транспорту, роки випуску яких припадають на 2016, 2015, 2007, 1991, 1990, 1989, ПрАТ «АТП-15339» має лише один орендований автомобіль 1998 року випуску МАН 26293, обладнаний для вивезення відходів.

МКП «Зіньківський комунгосп» має досвід роботи у даному виді діяльності та полігон для складування побутових відходів, а також на кожний транспортний засіб – протокол перевірки технічного стану транспортного засобу. ПрАТ «АТП-15339» не надав довідки підтвердження про наявність досвіду роботи у цій галузі, а також протоколу перевірки технічного стану транспортного засобу.

Підтримано рішення про затвердження Протоколу про результати електронного аукціону № LLE001-UA-20210623-27706, який сформовано 28 липня 2021 року та надано оператором електронного майданчика – Товариством з обмеженою відповідальністю «Українська Універсальна біржа». Згідно зазначеного протоколу переможцем аукціону на оренду нерухомого майна (приміщення для аптеки) є Товариство з обмеженою відповідальністю «СВ МЕДІКАЛ», з яким укладено договір оренди терміном на 5 років. У договорі зазначені певні умови, які орендар повинен виконувати, а саме: продаж ліків для пільгової категорії громадян громади, інсулінозалежних, онкохворих та громадян, які мають психіатричні захворювання, а також продаж ліків за Програмою «Доступні ліки».

Одноголосно погоджено рішення про надання службової квартири та видачу ордера, лікарю-хірургу, тимчасово виконуючому обов’язки директора комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради Запорожченку Олександру Володимировичу.

Членами виконкому підтримано рішення про повторне проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради Полтавської області.

Розглянуто звернення Ф-ОП Тарана П.П. та одноголосно підтримано надання дозволу ФО-П Тарану Петру Петровичу на проведення кінопоказів у приміщеннях будинків культури та клубів населених пунктів Зіньківської територіальної громади з 31 липня по 1 вересня 2021 року з 9 години до 22 години щоденно.

На засіданні розглянуто та підтримано проекти рішень про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна в м. Зіньків по вул. Воздвиженській, 22 про затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 23 липня 2021 року №20 та про першочергове забезпечення дровами для опалення житлового будинку учасника АТО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора